Suurin osa asiakkaistamme huoltaa itse mobiililaitteensa omatoimisesti ja helposti ilman erityistä osaamistaitoa. Valikoimastamme löytyy laadukkaita varaosia eri valmistajille ja malleille edulliseen hintaan. Lähes kaikkiin meidän varaosiimme sisältyy näppärä työkalusarja kaupanpäälle.

Sinun ei tarvitse tuhlata kallista aikaasi asennusohjeiden etsimiseen nettimaailman uumenista sillä lähes jokaisen tuotekuvauksen alapuolelta löytyy varaosan asennusohje  videomuodossa. Asennusvideot ei ole meidän tekemiä ja voi hieman poiketa siitä mitä tarvitset. Teemme parhaamme jotta aina löydämme sopivan asennusvideon (youtube) teille netin maailmasta. Joidenkin varaosien vaihdon yhteydessä saatat tarvita muitakin työkaluja esim. liiman / tarran pehmentämiseen. Kätevä tapa pehmentämiseen on hiustenkuivaajan hyödyntäminen, jonka avulla pehmennys onnistuu helposti.

Meidän ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on tarvittaessa aina tukenasi, mikäli uuden varaosan asennuksessa ilmenee vaikeuksia, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi vaikean paikan tullen.
TESTAA VARAOSAN TOIMIVUUS AINA ENNEN LOPULLISTA ASENNUSTA!