Varaosien asentamisen ei tarvitse olla rakettitiedettä! Tästä syystä myös suurin osa asiakkaistamme kykenee huoltamaan mobiililaitteensa itse – sillä ei ole väliä, onko sinulla aikaisempaa kokemusta varaosien asentamisesta ja huoltamisesta vai ei.

Voit löytää valikoimastamme laadukkaita varaosia, jotka sopivat useiden eri valmistajien ja mallien asennukseen. Olipa sinulla sitten Applen, Samsungin, Huawein, Nokian tai Xiaomin laite, voit tilata kätevästi monipuoliset varaosat laitteeseesi ja vieläpä huippunopeilla toimitusajoilla ja edullisilla hinnoilla varustettuna.

Enää sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi laitteesi asennusohjeiden etsimiseen satojen ja taas satojen eri hakutulosten joukosta. Löydät sivustoltamme lähes jokaisen tuotekuvauksen alapuolelta kyseisen varaosan asennusohjeen helposti ymmärrettävässä videomuodossa.

Haluamme tässä mainita, että kaikki asennusvideot eivät ole PuhelinFixin tekemiä, joten joissakin tapauksissa asennusohjeet voivat hieman poiketa siitä, mitä olet verkkokaupastamme hakemassa. Panostamme parhaamme mukaan asennusvideoiden laatuun ja pyrimme aina löytämään asiakkaillemme sopivan videon, joka vastaa kyseistä tuotetta.

Joidenkin varaosien vaihdon yhteydessä saatat lisäksi tarvita joitakin työkaluja. Lähes kaikkien verkkokaupassamme myytävien varaosien mukaan sisältyykin kätevä työkalusarja, joka helpottaa varaosien asennusta. Tästä työkalusarjasta sinun ei tarvitse edes maksaa ylimääräistä, sillä saat sen asiakkaanamme kaupan päälle.

Huomio! Varaosien toimivuus kannattaa aina testata huolellisesti ennen niiden lopullista asennusta laitteeseen. Mikäli uuden varaosan asennuksessa ilmenee vaikeuksia tai niiden toimivuudessa esiintyy puutteita, ota rohkeasti yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme joko chat-palvelun tai sähköpostin kautta.