Kaikilla tuotteilla on ilmainen 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@puhelinfix.fi.

Palautuksissa täytyy olla kaikki samat tuotteet/osat jotka on tullu paketin mukana ostovaiheeessa. Muutoin emme käsittele palautuksia emmekä pysty palauttamaan kyseisestä tuotteesta rahoja.

Jos tuotteen suojamuovi tai sinetti on avattu, raukeaa palautusoikeus ohjelmistotuotteiden lisenssiehtojen mukaisesti. Palautusoikeutta ei ole myöskään muilla myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla. Emme käsittele reklamaatioita jossa vika on tullut asiakkaalla asennusvaiheessa.

Kaikki näyttömme on testattu emolevyillä. Varmista kuitenkin että näyttö on puhelimeesi sopiva ennen kuin liimaat sen paikoilleen. Varaosan kunto säilyy näin tarvittaessa palautuskelpoisena. Tarkista myös että näyttö ja kosketus toimii ennen näytön liimaamista/teippaamista.

Asiakkaan tilatessa itse väärän tuotteen, on velvollinen maksamaan toimituskulut mahdollisesta tuotteen vaihdosta tai palautuksesta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat: tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.