Apple Watch Series 1 / 2 / 3 (42mm) 360° Suojakuori Panssarilasilla

12.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Suojakuori panssarilasilla suojaa älykelloasi naarmuilta, kolhuilta ja iskuilta samalla kun antaa sille uuden, raikkaan ilmeen valitsemallasi värillä. Suojakuori asettuu kellon ympärille tiiviisti, mutta ei estä näytön, asetusten käyttöä tai vaikuta langattomaan lataukseen.

– Apple Watch suojakuori on suunniteltu tarkalla muotoilulla kellon painikkeille ja porteille
– Helppo asentaa ja ottaa pois, eikä sinun tarvitse irrottaa ranneketta
– Panssarilasi ei jätä ilmakuplia eikä vähennä kosketusherkkyyttä
– Valmistettu korkealaatuisesta, naarmuuntumattomasta kovasta pc: stä ja karkaistusta panssarilasista (9H), kotelo peittää koko etu- ja kaarevan reunan ja tarjoaa täyden 360 asteen suojan kellollesi naarmuilta, pudotuksilta ja kolhuilta

Muut vaihtoehdot:

Osta kerralla enemmän ja säästä!

Määrä 1 2-3 4+
Hinta 12.90 11.61 10.32

Hyödynnä 10% määräalennus ostamalla 2-3 tuotetta ja 20% määräalennus ostamalla vähintään 4+ tuotetta. Määräalennus lasketaan kaikista näytönsuoja tuotteista. Määräalennus on voimassa myös ostaessasi useampaa eri mallista tuotetta valmistajasta riippumatta.

Poista
Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä tuotteesta. 120 päivän tyytyväisyystakuu kattaa asennuksen, kiinnipysymisen sekä lompakkokotelon kohdalla esimerkiksi putoamisesta kotelolle aiheutuneen rikkoontumisen.