Huawei HB366481ECW Akku

34.90 31.41 SIS. ALV

Korjaa itse tai tuo meille korjautettavaksi
huoltoliikkeesemme Helsingissä. Lue lisää.

Tyhjeneekö akku turhan nopeasti, ehkä jopa samana päivänä latauksesta? Vai sammuileeko puhelin talvisin, vaikka akkua on jäljellä? Tällöin kannattaa harkita akun vaihtoa. Akulla on 6 kuukauden takuu, nopea toimitus ja asennuksen vaikeustaso on helppo kun seuraa askel askeleelta asennusohjeita. Työkalusarja veloituksetta mukaan!

Huomioithan, että takakannen teippi tulee kaupan päälle vain tiettyihin puhelinmalleihin tilattuna, sillä joihinkin puhelinmalleihin ei tarvita mahdollisesti kaupan päälle tulevaa takakannen teippiä.

Yhteensopivuus: Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite, Honor 8, P8 Lite (2017) / Honor 8 Lite, Honor 9 Lite, P9, P9 Lite, P10 Lite, P20 Lite, P Smart.

Poista

TYÖKALUSARJA *

Löytyykö sinulta mahdollisesti työkalusarja esim. aikaisemmasta tilauksesta? Tilattaessa varaosan ilman työkalusarjaa, annamme sinulle pienen alennuksen.

Toimitus & Palautus Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin. Tuotteillamme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.