Huawei HB366481ECW Akku

36.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Tyhjeneekö akku turhan nopeasti, ehkä jopa samana päivänä latauksesta? Vai sammuileeko puhelin talvisin, vaikka akkua on jäljellä? Tällöin kannattaa harkita akun vaihtoa. Akulla on 6 kuukauden takuu, nopea toimitus ja asennuksen vaikeustaso on helppo kun seuraa askel askeleelta asennusohjeita. Työkalusarja veloituksetta mukaan!

Huomioithan, että takakannen teippi tulee kaupan päälle vain tiettyihin puhelinmalleihin tilattuna, sillä joihinkin puhelinmalleihin ei tarvita mahdollisesti kaupan päälle tulevaa takakannen teippiä.

Yhteensopivuus: Huawei Honor 5C, Huawei Honor 7 Lite, Huawei Honor 8 Lite, Huawei Honor 8, Huawei Honor 9 Lite, Huawei P9 Lite, Huawei P9, Huawei P10 Lite, Huawei P20 Lite, Huawei P Smart

Suosittelemme tämän varaosan vaihtoon hiustenkuivaajaa tai kuumailmapuhallinta ja elastista liimaa tai 2mm kaksipuolista teippiä.

Poista

Löytyykö sinulta mahdollisesti työkalusarja esim. aikaisemmasta tilauksesta? Tilattaessa varaosan ilman työkalusarjaa, annamme sinulle pienen alennuksen.

Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.