Huawei Honor 8 Suojakotelo #2

14.90 8.90 SIS. ALV

Korjaa itse tai tuo meille korjautettavaksi
huoltoliikkeesemme Helsingissä. Lue lisää.

Laadukkaasta nahasta valmistettu suojakotelo magneettikiinnityksellä puhelimelle. Suojakotelo antaa joka suunnasta täydellisen suojan puhelimellesi. Suojakotelon sisällä on pehmeä muovinen taustakuori, johon puhelin asetetaan.

Läpässä on aukko kaiuttimelle, joten puhelimeen pystyy puhumaan myös läpän ollessa suljettuna. Avattuna kotelon voi taivutella pöytätelineeksi jolloin puhelimen näytöltä on helppo katsella esim. videoita. Ei peitä puhelimen kytkimiä tai portteja. Suojakotelo pysyy kätevästi kiinni kannessa olevan magneetin avulla ja suljettuna suojaa tehokkaasti puhelimen näyttöä.

Poista
Toimitus & Palautus Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. 0€ toimitus yli 75€ tilauksiin. Tuotteillamme on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu Tyytyväisyystakuu

Takaamme tyytyväisyytesi. Tyytyväisyystakuu kattaa näytönsuojan ja suojakotelon asennuksen sekä kiinni pysymisen. Tarvittaessa palautus onnistuu helposti ilman lisäkysymyksiä.