iPhone 11 Pro Max ”Hybrid” Suojakuori, useita värejä

8.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

”Hybrid” -suojakuori, monissa väreissä.

Suojaa puhelimesi näppärän suojakuoren avulla. Hybrid-suojakuori antaa varmuuden puhelimesi käyttöön, vaimentaa kolhujen vaikutusta ja suojaa sitä naarmuilta. Kun käytät suojakuorta, laitettasi on turvallista käyttää niin sisällä kuin ulkona liikkuessakin.

Suojakuori on valmistettu joustavasta materiaalista, joten se on helppo asentaa ja irrottaa tarvittaessa. Puhelimen sivut ovat eniten alttiina kolhuille törmäys- ja putoamistilanteissa. Suojakuoren sivureunat suojaavatkin puhelimen sivuja tehokkaasti. Suojan kova takaosa taas estää laitettasi naarmuuntumasta ja antaa sille lisää käyttöaikaa.

Voit valita suojakuoren oman makusi mukaan. Sen takaosa on kiiltävän kirkas ja sivureunojen värin voit itse valita. Valitse läpinäkyvä, tyylikkään musta tai jokin tarjolla olevista pirteistä väreistä. Sopii täydellisesti myös panssarilasin tai suojakalvon kanssa.

Muista irrottaa mahdollinen kotelon suojakelmu ennen käyttöä!

Poista
Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä tuotteesta. 120 päivän tyytyväisyystakuu kattaa asennuksen, kiinnipysymisen sekä lompakkokotelon kohdalla esimerkiksi putoamisesta kotelolle aiheutuneen rikkoontumisen.