iPhone X / XS ”Turtles” Suojakuori sormuksella, useita värejä

14.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Suojaa puhelimesi ”Turtles” -suojakuoren avulla. Se antaa varmuutta puhelimesi käyttöön ja huolettomuutta myös liikkeellä ollessasi tai ajaessasi autoa. Suojakuori on monikäyttöinen, sillä sen lisäksi, että se antaa turvaa kolhuja vastaan, kuoren takana oleva sormus on helppo kääntää esiin ja käyttää puhelimen tukena. Aseta sormi renkaaseen ja saat paremman otteen puhelimestasi. Sen avulla voit myös tukea laitteesi pöydälle, jolloin sisällön katselu tai surffaaminen on helpompaa.

Suojakuori on valmistettu vahvasta, käyttöä hyvin kestävästä silikonista. Suojaat kuoren avulla myös kamerasi, sillä sen reunukset on erikoisvahvistettu. Sormus on valmistettu vahvasta magneetista, ja sen avulla voit kiinnittää puhelimesi auton magneettiseen puhelinpidikkeeseen.

Sopii täydellisesti myös panssarilasin tai suojakalvon kanssa.

Poista
Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä tuotteesta. 120 päivän tyytyväisyystakuu kattaa asennuksen, kiinnipysymisen sekä lompakkokotelon kohdalla esimerkiksi putoamisesta kotelolle aiheutuneen rikkoontumisen.