OnePlus 7T Iskunkestävä Suojakuori

12.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Suojaa puhelimesi kolhiintumiselta helposti ja tehokkaasti. Suojakuori pitää puhelimesi turvassa ja vaimentaa siihen kohdistuvia iskuja. Voit huoletta käyttää laitettasi työmaalla, lenkillä ollessasi tai antaa lasten katsoa omaa suosikkisisältöään, ilman huolta laitteen kolhiintumisesta.

PuhelinFixin suojakuoret ovat monikerroksiset, mikä takaa paremman suojan puhelimellesi. Sen sisämateriaali ja ydin varmistavat, että puhelimesi säilyy ehjänä, vaikka joutuisi kestämään pieniä kolhuja tai iskuja. Kuoren reunat antavat suojaa myös laitteesi näytölle, joka on erityisen altis rikkoontumiselle.

Suojakuori on läpinäkyvä ja pitää puhelimesi neutraalin ja tyylikkään näköisenä, joten se sopii jokaisen käytettäväksi, missä tilanteessa tahansa.

Väri: Läpinäkyvä

Sopii täydellisesti myös panssarilasin tai suojakalvon kanssa.

Muista irrottaa mahdollinen kotelon suojakelmu ennen käyttöä!

Muut vaihtoehdot:

Varastossa

Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä tuotteesta. 120 päivän tyytyväisyystakuu kattaa asennuksen, kiinnipysymisen sekä lompakkokotelon kohdalla esimerkiksi putoamisesta kotelolle aiheutuneen rikkoontumisen.