OnePlus 9 / 8T Iskunkestävä AGC Panssarilasi koko näytölle

8.34

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

OnePlus 9 / 8T iskunkestävä japanilainen AGC panssarilasi koko näytölle antaa hyvän suojan rakkaalle puhelimellesi, se on 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi. Kovimmista iskuista panssarilasi saattaa mennä rikki, mutta rikkoontuessaan se jää levyksi ja se on helppo poistaa, eikä siitä irtoa teräviä sirpaleita. Pienellä investoinnilla voit välttää näyttösi rikkoontumisen.

Katso alta testivideo panssarilasin erityisestä vahvuudesta! PuhelinFix panssarilasit suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Japanissa.

Varastossa

Osta enemmän ja säästä!

Määrä Hinta
0 - 1 8.34
2 - 3 7.09
4 + 6.26
Hyödynnä 15% määräalennus ostamalla 2-3 tuotetta ja 25% määräalennus ostamalla vähintään 4+ tuotetta. Määräalennus lasketaan kaikista älylaitteiden suojatuotteista. Määräalennus on voimassa myös ostaessasi useampaa eri mallista tuotetta valmistajasta riippumatta.
Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä tuotteesta. 120 päivän tyytyväisyystakuu kattaa asennuksen, kiinnipysymisen sekä lompakkokotelon kohdalla esimerkiksi putoamisesta kotelolle aiheutuneen rikkoontumisen.