PuhelinFix Käsivarsikotelo puhelimille

9.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Puhelimen käsivarsikotelo on kätevä apu liikkuessa

Sporttiselle tai muuten paljon liikkeessä olevalle käsivarteen kiinnitettävä puhelinkotelo on hyvä apuväline. Kotelon etupuolella on ikkuna, josta puhelinta on helppo seurata ja käyttää.

Käsivarsikotelo vapauttaa kätesi muuhun toimeen pitäen kuitenkin puhelimen aina ulottuvillasi. Tämä tekeekin tuotteesta erityisen monikäyttöisen ja mukavan käyttää niin kuntoilijoille, pienten lasten äideille kuin puutarhatöitä tai remonttia tekevillekin.

Kiinnitysnauha on säädettävä ja helposti tarranauhalla kiinnitettävissä, joten se sopii kaikille. Kotelo on valmistettu mikrokuidusta ja se on mukava käyttää ja puhelin myös pysyy siinä hyvin paikallaan, vaikka vähän kovemmassakin vauhdissa. Voit helposti kuunnella työnteon tai urheilun lomassa lempimusiikkiasi, sillä kotelon takana on aukot kuulokkeille. Puhelinkotelossa on lisäksi tasku avaimelle, joten et tarvitse muuta mukaasi lähteäksesi vaikka lenkille.

Tämä kotelo sopii melkein mihin tahansa älypuhelimeen, jonka näytön koko on enintään 6,5 tuumaa.

Varastossa

Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.