PuhelinFix Korttitasku

4.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Puhelimen taakse kiinnitettävä korttitasku antaa sinulle vapauden lähteä kotoa nopeasti, vaikka kauppareissulle. Et tarvitse erillistä lompakkoa, sillä pankkikortti sujahtaa puhelimen takana olevaan taskuun ja olet valmis lähtemään. Pankkikortti ja puhelin ovat yhdistelmä, jota ilman suurin osa meistä ei poistu kotoaan, joten miksi et yhdistäisi näitä kahta kätevän korttitaskun avulla?

PuhelinFix-korttitaskua voi käyttää minkä tahansa älylaitteen kanssa. Se kiinnittyy laitteen taakse 3M-tarralla ja sitä voi käyttää myös TPU-muovisten sekä silikonisten koteloiden kanssa. Tasku on valmistettu PU-nahasta ja niitä on saatavana useissa eri väreissä, valitse suosikkisi. Kirkkaan punainen ja keltainen piristävät mukavasti päivääsi, kun taas ruskea, musta sekä sininen kotelo antavat puhelimellesi lisää tyylikkyyttä.

Poista
Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.