PuhelinFix Puhelinpidike #81

8.99 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Kätevä ja monikäyttöinen puhelinpidike

Puhelinpidikkeen ”popsocket” avulla puhelimen ja tabletin käyttö helpottuu entisestään. Sormesi pysyvät tukevasti puhelinpidikettä vasten ja sen avulla laite pysyy paremmin hyppysissäsi ottaessasi selfieitä, viestejä kirjoittaessasi ja surffatessasi netissä.

Pidike on kätevä apuväline myös kaikille älylaitteella pelaaville. Kiinnitä kaksi pidikettä laitteen taakse ja parannat otetta entisestään käyttäessäsi molempia peukaloita pelaamiseen.

Voit lisäksi käyttää pidikettä telineenä katsoessasi videoita, lukiessasi tai vaikka shoppaillessasi. Voit asettaa laitteesi pysty- tai vaakasuuntaan ja katsella omaa suosikkisisältöäsi.

Puhelinpidike kiinnittyy helposti kaksipuolisella tarralla laitteen taakse ja kun se ei ole käytössä, voit painaa sen kokoon, jolloin pidike vie vain vähän tilaa. Käyttöasennossa pidikkeen ympärille voi kietoa kuulokkeen johdon. Pidike pysyy varmasti paikallaan ja voit tarvittaessa puhdistaa sen kostealla liinalla.

Valitse rungon väri alta.

Poista
Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.