Samsung Galaxy S10 Plus Lompakkokotelo

9.90 sis. ALV

Korjaa itse tai postita meille.
Nopea ja edullinen huolto! Lue lisää.

Samsung Galaxy S10 Plus lompakkokoteloon mahtuu useampi kortti. Laadukkaasta PU-nahasta valmistettu suojakotelo magneettikiinnityksellä puhelimelle. Suojakotelo antaa joka suunnasta täydellisen suojan puhelimellesi. Suojakotelon sisällä on pehmeä muovinen taustakuori, johon puhelin asetetaan.

Läpässä on aukko kaiuttimelle, joten puhelimeen pystyy puhumaan myös läpän ollessa suljettuna. Avattuna kotelon voi taivutella pöytätelineeksi jolloin puhelimen näytöltä on helppo katsella esim. videoita. Ei peitä puhelimen kytkimiä tai portteja. Suojakotelo pysyy kätevästi kiinni kannessa olevan magneetin avulla ja suljettuna suojaa tehokkaasti puhelimen näyttöä. Todella miellyttävän tuntuinen kuosi, mukava pitää kädessä.

Lomakkokotelo tukee langatonta latausta!

Poista
Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin. Tuotteillamme on 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä tuotteesta. 120 päivän tyytyväisyystakuu kattaa asennuksen, kiinnipysymisen sekä lompakkokotelon kohdalla esimerkiksi putoamisesta kotelolle aiheutuneen rikkoontumisen.