Sony Xperia L1 Panssarilasi

7.49 6.74 SIS. ALV

Korjaa itse tai tuo meille korjautettavaksi
huoltoliikkeesemme Helsingissä. Lue lisää.

Panssarilasi antaa hyvän suojan rakkaalle puhelimellesi, se on 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi. Kovimmista iskuista panssarilasi saattaa mennä rikki, mutta rikkoontuessaan se jää levyksi ja se on helppo poistaa, eikä siitä irtoa teräviä sirpaleita. Pienellä investoinnilla voit välttää näyttösi rikkoontumisen.

Osta kerralla enemmän ja säästä!

Määrä1 -23 -45 +
Hinta6.746.075.39

Hyödynnä 10% määräalennus ostamalla 3-4 tuotetta ja 20% määräalennus ostamalla vähintään 5 tuotetta. Määräalennus lasketaan kaikista näytönsuoja tuotteista. Määräalennus on voimassa myös ostaessasi useampaa eri mallista tuotetta valmistajasta riippumatta.
Kasutage 10-protsendilist allahindlust 3-4 toote ostmisel ja 20% -list allahindlust vähemalt 5 toote ostmisel. Kõigile ekraanikaitsetoodetele kehtib allahindlus. Soodustus kehtib ka siis, kui ostate mitut kaitseklaasi, sõltumata telefoni tootjast.

Varastossa

Toimitus & Palautus Toimitus & Palautus

Tilaus toimitetaan seurantatunnuksella suoraan kotiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin palvelupisteeseen. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. 0€ toimitus yli 75€ tilauksiin. Tuotteillamme on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tyytyväisyystakuu Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä tästä tuotteesta. Tyytyväisyystakuu kattaa näytönsuojan ja suojakotelon asennuksen sekä kiinni pysymisen. Tarvittaessa palautus onnistuu helposti ilman lisäkysymyksiä.