Etsitkö puhelimeesi uusia varaosia? Oletko vailla uutta suojaa puhelimeesi, tablettiisi tai älykelloosi? Oli mallisi tai valmistajasi sitten lähes mikä tahansa, meiltä saat kaiken tarvitsemasi laitteelle kuin laitteelle!

Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että huoltoliikkeiden tarjoamat palvelut ovat monen lompakolle liian kalliita. Tästä syystä päätimme perustaa vuonna 2016 verkkokaupan, jonka päämääränä on tarjota asiakkailleen sekä ennenäkemättömän laadukasta asiakaspalvelua että mahdollisimman laajan valikoiman tarvikkeita ja varaosia puhelimen, tabletin ja älykellon ylläpitoa varten. Ja koska usein myös hinta ratkaisee, teemme alati töitä tarjotaksemme asiakkaillemme aina edulliset hinnat huippunopeilla toimitusajoilla varustettuna.

Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisten hintojen lisäksi myös lähes kaikkiin vaihdettaviin varaosiin soveltuvan helppokäyttöisen työkalusarjan. Tämän työkalusarjan avulla voitkin suorittaa varaosien ja laitteesi huollon mukavasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin. Sinun ei sen puoleen tarvitse huolehtia erillisten asennusohjeiden etsimisestä netin syövereistä, sillä löydät ne helposti sivustoltamme.

Jos haluat kaikesta huolimatta huoltaa laitteesi osaavan asiantuntijan kanssa, teemme tämän puolestasi – ja tietysti edulliseen hintaan. Huoltotarpeen selvittämiseksi voit ottaa meihin yhteyttä chat-palvelun tai sähköpostin avulla.

PuhelinFix Suomi

 

K-Power OÜ
Y-Tunnus: 12818616

PL 161, 00101
Helsinki, Suomi

Sähköpostiosoite
info@puhelinfix.fi

Verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse.

PuhelinFix
PL 161, 00101
Helsinki, Suomi

Tuotteiden palautuksesta tulee sopia etukäteen Puhelinfixin kanssa. Palautettavat tuotteet tulee lähettää kirjeenä tai pikkupakettina.

PuhelinFix Viro

 

K-Power OÜ
Y-Tunnus: 12818616

Tartu mnt 56, 10115,
Tallinna, Viro

Sähköpostiosoite
info@puhelinfix.ee

Verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse.

Puhelin
+372 5450 2779

Palvelemme teitä puhelimitse englannin- ja vironkielellä.
Sähköpostitse palvelemme suomen, viron ja englannin kielellä.

Myymälä

Maanantai – Perjantai
9:00 – 18:00

Lauantai – Sunnuntai
Suljettu